#use wml::debian::mainpage title="Evrensel İşletim Sistemi" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #use wml::debian::translation-check translation="8da95139c3595d47371ba8d288784086ae2ebacd" maintainer="Onur Aslan" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" Debian 'ı İndirin(64-bit PC Ağdan Yükleyici)

Debian

Debian bilgisayarınızda kullanabileceğiniz özgür bir işletim sistemidir. Bir işletim sistemi, bilgisayarınızın çalışır hale gelmesini sağlayan temel uygulamalar ve yardımcı araçlar topluluğundan oluşur.

Debian yalın bir işletim sisteminden fazlasını sunar: bilgisayarınıza kolay bir biçimde kurulmaya hazır hale getirilmiş adet paket sizi bekliyor. Devamını okuyun...

Son çıkan kararlı Debian versiyonu 'dır. Bu versiyon için son güncelleme 'dir ve tarihinde yayımlanmıştır. Mevcut Debian versiyonları sayfamızdan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Başlarken


Haberler

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

Daha eski haberler için Haberler Sayfası'nı ziyaret edebilirsiniz. Debian haberlerinin anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız debian-announce e-posta listesi'ne üye olmanız gerekmektedir.


Güvenlik Duyuruları

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

Daha eski güvenlik duyuruları için Güvenlik Sayfası'nı ziyaret edebilirsiniz. Güvenlik duyurularının anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız debian-security-announce e-posta listesi'ne üye olmanız gerekmektedir.

{#rss#: :#rss#}