#use wml::debian::translation-check translation="8da95139c3595d47371ba8d288784086ae2ebacd" #use wml::debian::mainpage title="Sistemul de operare universal" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" Descărcați Debian (PC 64-biți, instalare prin rețea)

Debian

Debian este un sistem de operare (OS) liber (free) pentru computerul dumneavoastră. Un sistem de operare este setul de programe de bază și utilitare care permit computerului dumneavoastră să funcționeze.

Debian este mai mult decât un simplu OS. Include mai mult de de pachete precompilate, într-un format ușor de instalat pe calculatorul dumneavoastră. Citiți mai multe...

Ultima versiune stabilă este . Ultima actualizare pentru versiunea stabilă este , din data de . Citiți mai multe despre versiunile Debian disponibile.

Cum să începeți


Știri

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

Pentru știri mai vechi mergeți la pagina de știri. Dacă doriți să primiți e-mail de fiecare dată când apar știri referitor la Debian, subscrieți la lista de anunțuri (debian-announce).


Notificări de securitate

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

Pentru notificări mai vechi mergeți la pagina de securitate. Dacă doriți să fiți alertat imediat ce sunt anunțate astfel de știri, subscrieți la lista de e-mail pentru anunțuri de securitate (debian-security-announce).

{#rss#: :#rss#}