#use wml::debian::mainpage title="Universali Operacinė Sistema" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #use wml::debian::translation-check translation="d1722c7641f17f8bcf3ec4f1f741624b870337c1" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" Download Debian (64-bit PC Network installer)

Debian

Debian tai laisva operacinė sistema (OS) jūsų kompiuteriui. Operacinė sistema yra programų ir įrankių rinkinys, kuris priverčia jūsų kompiuterį dirbti.

Debian yra daugiau negu OS: į jos sudėtį įeina paketų - tai išankstinė sukompiliuota programinė įranga, kuri gali būti lengvai įdegta į jūsų kompiuterį. Skaityti daugiau...

Paskutinė stabili Debian versija . Paskutinis šios versijos atnaujinimas yra išleistas . Skaityti daugiau apieturimas Debian versijas.

Nuo ko pradėti


Naujienos

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

Kad pažiūrėtumėte senesnes naujienas, žiūrėkite Naujienų Puslapį. Jeigu jūs norite gauti laiškus apie Debian naujienų išleidimus, registruokitės prie debian-announce pašto konferencijos.


Saugumo rekomendacijos

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

Kad pažiūrėtumėte senesnes saugumo rekomendacijas, žiūrėkite Saugumo Puslapį. Jeigu jūs norite gauti saugumo rekomendacijas, kai jos bus paskelbtos, registruokitės prie debian-security-announce pašto konferencijos.

{#rss#: :#rss#}