#use wml::debian::mainpage title="Az univerzális operációs rendszer" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" #use wml::debian::translation-check translation="db28b03ffeea30dd379cb4120e6f83d0e85722d8" # # Debian letöltése (64-bites PC Hálózati telepítő)

Debian

A Debian szabad számítógépes operációs rendszer. Az operációs rendszer alapvető programok összessége, amelyek a számítógép működéséhez szükségesek.

A Debian többet nyújt egy csupasz operációs rendszernél: több mint csomagot, azaz előre lefordított, tetszetős formátumba csomagolt szoftvert tartalmaz, amelyet könnyen telepíthetsz a gépedre. Bővebben...

A Debian legfrissebb stabil kiadásának verziószáma . A legutóbbi frissítés a(z) , melynek dátuma A Debian verzióiról többet is megtudhatsz.

Indulás


Hírek

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

A régebbi híreket a Hírek oldalon keresd. Ha szeretnéd megkapni e-mailben a legújabb Debian-híreket, iratkozz fel a debian-announce levelezőlistára.


Biztonsági figyelmeztetések

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

A régebbi biztonsági figyelmeztetéseket a Biztonság oldalon keresd. Ha szeretnéd a lehető leghamarabb e-mailben megkapni a biztonsági figyelmeztetéseket, iratkozz fel a debian-security-announce levelezőlistára.

{#rss#: :#rss#}