#use wml::debian::translation-check translation="db28b03ffeea30dd379cb4120e6f83d0e85722d8" maintainer="galaxico" #use wml::debian::mainpage title="Το διεθνές λειτουργικό σύστημα" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" Μεταφορτώστε το Debian (64-bit PC Network installer)

Debian

Το Debian είναι ένα ελεύθερο λειτουργικό σύστημα (ΛΣ) για τον υπολογιστή σας. Το λειτουργικό σύστημα είναι μια συλλογή από τα απαραίτητα προγράμματα και βοηθήματα που απαιτεί ο υπολογιστής σας για να λειτουργήσει.

Το Debian όμως προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα καθαρό ΛΣ: περιέχει περισσότερα από πακέτα προγραμμάτων, μεταγλωττισμένα και έτοιμα για εγκατάσταση και χρήση στο μηχάνημά σας. Διαβάστε περισσότερα...

H τελευταία έκδοση του Debian είναι η . Η τελευταία ανανέωση για αυτή την έκδοση έγινε στις . Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες εκδόσεις του Debian.

Ξεκινώντας με το Debian

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τη γραμμή πλοήγησης στην κορυφή αυτής της σελίδας για πρόσβατη σε περισσότερο περιεχόμενο.

Επιπλέον, χρήστες που μιλούν άλλες γλώσσες από τα Αγγλικά μπορούν να ελέγξουν την ενότητα Διεθνή, και άτομα με συστήματα άλλα από Intel x86 θα πρέπει να ελέγξουν την ενότητα Υλοποιήσεις (ports).


Νέα

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

Για παλαιότερες ειδήσεις δείτε την σελίδα των Ειδήσεων. Αν θέλετε να λαμβάνετε με ηλ. ταχυδρομείο τις νεότερες εξελίξεις για το Debian, εγγραφείτε στην debian-announce mailing list.


Συμβουλές Ασφάλειας

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

Για παλαιότερες συμβουλές ασφαλείας δείτε την σελίδα Σελίδα Ασφάλειας. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε συμβουλές ασφαλείας μόλις ανακοινώνονται, εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας debian-security- announce.

{#rss#: :#rss#}