#use wml::debian::mainpage title="El Sistema Operatiu Universal" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #use wml::debian::translation-check translation="57a970de2884d010e857b90d77959f6188fcb81a" maintainer="Jordi Mallach" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" Baixeu Debian (Instal·lador per xarxa per a PC de 64 bits)

Debian

Debian és un sistema operatiu (SO) lliure per l'ordinador. Un sistema operatiu és un conjunt de programes bàsics i utilitats que fan que l'ordinador funcioni.

Debian ofereix molt més que un simple SO: inclou més de paquets, programari precompilat distribuït en un format que fa més senzilla la instal·lació a l'ordinador. Llegiu-ne més...

L'última versió de Debian és la . L'última actualització d'aquest llançament es va fer el . Llegiu més sobre les versions de Debian disponibles.

Primers passos


Notícies

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

Pel que fa a notícies més antigues, vegeu la Pàgina de Notícies. Si desitgeu rebre un missatge cada vegada que surti una nova notícia sobre Debian, subscriviu-vos a la llista de correu debian-announce.


Avisos de seguretat

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

Pel que fa a avisos de seguretat més antics, vegeu la Pàgina de Seguretat. Si desitgeu rebre els avisos de seguretat tan bon punt es publiquen, subscriviu-vos a la llista de correu debian-security-announce.

{#rss#: :#rss#}