#use wml::debian::mainpage title="Універсальна операційна система" GEN_TIME="yes" #use wml::debian::recent_list #include "$(ENGLISHDIR)/releases/info" #include "$(ENGLISHDIR)/releases/images.data" #use wml::debian::translation-check translation="57a970de2884d010e857b90d77959f6188fcb81a" maintainer="Eugeniy Meshcheryakov" Завантажити Debian (64-бітний мережевий встановлювач для PC)

Debian

Debian — це вільна операційна система (ОС) для вашого комп'ютера. Операційна система — це набір із базових програм та інструментів, що потрібні для роботи вашого комп'ютера.

Debian — це не просто операційна система: в неї входять понад # FIXME I need to use perl for plural forms my $n = ; my $i = ($n%10==1 && $n%100!=11 ? 0 : $n%10>=2 && $n%10<=4 && ($n%100<10 || $n%100>=20) ? 1 : 2); print (("пакунок", "пакунки", "пакунків")[$i]); скомпільованого програмного забезпечення, які легко можуть бути встановлені на вашому комп'ютері. Подробиці...

Останній стабільний випуск Debian — . Останнє оновлення цього випуску датоване . Також ви можете отримати додаткову інформацію про інші доступні версії Debian.

З чого почати


Новини

<:= get_recent_list('News/$(CUR_YEAR)', '6', '$(ENGLISHDIR)', '', '\d+\w*' ) :>

Більш давні новини можна подивитися на сторінці новин. Щоб отримувати повідомлення про новини кожного разу, коли вони з'являються, підпишіться на список розсилки debian-announce.


Рекомендації з безпеки

<:= get_recent_list ('security/2w', '10', '$(ENGLISHDIR)', 'bydate', '(2000\d+\w+|dsa-\d+)' ) :>

Більш давні рекомендації з безпеки можна подивитися на сторінці безпеки. Щоб отримувати рекомендації з безпеки одразу після їх публікації, підпишіться на список розсилки debian-security-announce.

{#rss#: :#rss#}